Categorieën

Nagelstyliste tips.

Nagelstyliste-tips
NAGELSTYLISTE TIPS. 

INFORMATIE VOOR NAGELSTYLISTES.
Op deze pagina hebben we informatie staan voor nagelstylistes. 
Wij vinden het erg belangrijk dat nagelstylistes ergens informatie kunnen vinden over het nagelvak.
Een goede nagelstyliste wordt je niet zomaar het is vaak hard werken en niet iedere nagel is hetzelfde en niet elke klant is het het zelfde. 
Nagelstylistes lopen nogal eens tegen problemen aan en dat is nu waar wij om het hoekje komen kijken en een helpende hand willen geven aan nagelstylistes.

ER KOMT MEER BIJ KIJKEN DAN ALLEEN NAGELS ZETTEN. 
Vaak wordt er vergeten dat er veel meer bij komt kijken dan nagels zetten. 
Dit stukje nemen wij uitgebreid mee in onze opleidingen maar we merken dat dat niet overal is en daarom hebben we deze pagina in het leven geroepen zodat we hier informatie kunnen plaatsen die nagelstylisten een handje op weg helpt. 

OP DE BLAREN GEZETEN
Toen ik in 2000 begon met de opleiding was er nog geen google met alle vragen en waren er geen fb groepen waar we informatie met elkaar konden delen wij hebben door schade en schande alles zelf moeten leren en hierbij hebben we heel wat ervaringen opgedaan als nagelstyliste. 
Door dat ik een zeer gedreven nagelstyliste was ging ik geen enkel probleem uit de weg tot ik de oplossing had en heb vaak op de blaren moeten zitten en ben veel op mijn neus gegaan.
Maar hierdoor ben ik wel een echte ervaringsdeskundige geworden geen nagel is me te gek of te moeilijk ik heb werkelijk alles gezien aan mijn nageltafel in mijn carriére als nagelstyliste.

ERVARINGSDESKUNDIGE. 
Doordat we op een groot gebied ervaring hebben,  niet alleen het nagelen maar ook de omgang met klanten en het stukje ondernemen wat er bij komt kijken hebben we besloten om hier onze ervaringen te delen in de vorm van tips voor nagelstylistes en ebooks en willen we ervoor zorgen dat startende nagelstylistes niet op dezelfde blaren hoeven te zitten als wij ruim 20 jaar geleden hebben gedaan. 


WIJ ZIJN EEN STEM VOOR NAGELSTYLISTES.
Wij doen ons uiterste best om iedere nagelstyliste te helpen en willen daarvoor dan ook een stem zijn voor nagelstylistes door heel het land. 
Mocht je ergens tegenaan lopen en wil je hier graag informatie over of heb je een onderwerp waar je graag meer over zou willen weten of loop je telkens tegen hetzelfde probleem aan neem dan contact met ons op.
Stuur een mailje of vul het contact formulier hier boven op de pagina in en vertel waar we je mee kunnen helpen dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag, of er een artikel erover te plaatsen of een stukje erover te schrijven. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies